2012. február 13., hétfő

Üdvözlet

Üdvözöllek kedves látogató!
A honlapunk mostanában indul, ezért egy üdvözlettel indítom a szakmai blokkot.
Gondoltam, egy kis leírást is adok az oldalról, hogy mindenki könnyedén eligazodjon - nem mintha olyan bonyolult lenne a felépítés.
Első menüpont a “Szakmázunk”. Ott vagy éppen. Ez a honlap blog része, ahol Kovács Zsolt és jómagam szakmai okfejtéseket írogatunk. A blogbejegyzésekhez RSS feed is mutat, hogy még könnyebben követhesd írásainkat.
A második menüpont “A könyv”. Egy nagy feladatba kezdtünk. Az NFL-ről már született két könyv is itthon, illetve szakkönyvet is adott már ki a hazai football szövetség. Mi egy olyan könyvet készülünk írni, ami segít a csapatépítésben és a sportág megértésében egy kicsit komolyabb szinten.
A harmadik menüpont pedig a “Line-up”. Ott rólunk találsz néhány információt, linket a saját blogjainkhoz, illetve az általunk instruált csapat honlapjához.

Minden oldalon a jobb oldali blokkban megtalálod a legutolsó twitter bejegyzéseinket (ezek személyes jellegűek, közel sem feltétlenül football-lal foglalkozó tweetek), alatta azokat a linkeket, amelyeket érdekesnek találunk (folyamatosan bővül), majd a blogarchívumot, ahol a korábbi postok közül mazsolázhatsz. Ha oldalunk rendszeres olvasója akarsz lenni, a blogarchívum alatt megtalálhatod az erről szóló részt.
Minden oldal alján talász még egy Főoldal feliratú linket, ami értelemszerűen visszavisz a nyitólapra.
Ha oldalunkat mobilról nézed, a legalján állítani tudod, hogy mobil vagy web nézetet szeretnél használni.

Azt gondolom, amerikai football témakörrel már itthon is számtalan honlap és blog foglalkozik. Ezek az oldalak mesélnek pénzekről, sztár játékosokról, frizurákról, barátnőkről, tebowingról, trade-ről, draftról, power rankingekről, csapattörténelemről, esélylatolgatásokról, beharangozókról, meccsösszefoglalókról. Na hát ezek a dolgok nálunk nem fognak előfordulni. Ellenben egy idő után, aki olvassa a blogunkat, meg fogja érteni, mi, mikor és miért történik a pályán. Szakmai fejtegetéseinkhez kommenteket is fűzhetsz. Ha olyat kommentelsz, ami nem tetszik nekünk, akkor töröljük. Ha értelmesen szólsz hozzá, vagy kérdéseket teszel fel, reagálunk.

Jó szórakozást!

2 megjegyzés:

  1. Ha már a Blitzologyt betettétek szerintem dobjátok oda mellé a SmartFootballt is, gondolom azt is olvassátok ;)
    Sok sikert a bloghoz!

    VálaszTörlés